Google
Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

Friday, March 30, 2007

American Consumer Opinion®


American Consumer Opinion® is eigendom van en wordt beheerd door Decision Analyst, Inc., een groot internationaal bedrijf dat gespecialiseerd is in marktonderzoek en gevestigd in Dallas, Fort Worth in de Verenigde Staten. American Consumer Opinion® bestaat uit consumenten van over de hele wereld die hebben toegezegd om deel te nemen aan enquêtes via Internet. Af en toe wordt aan deze consumenten ook gevraagd om deel te nemen aan schriftelijke of telefonische enquêtes, maar meestal gaan de enquêtes via het Internet.
Het Lidmaatschap Is Gratis

* Het lidmaatschap bij American Consumer Opinion® is gratis. U hoeft nooit iets te betalen om lid te worden. Uw deelname aan onze enquêtes is de enige "prijs" die wij van u vragen in ruil voor het lidmaatschap.

* Als panellid kan u deelnemen aan diverse enquêtes per jaar. Gemiddeld zal een enquête zo'n 10 minuten van uw tijd vragen om ze in te vullen, want de gestelde vragen zijn meestal vrij makkelijk.

* De panelleden mogen zich zo ongeveer om de zes weken aan een "screener" (een korte vragenlijst) verwachten.

Win Geld En/Of Geschenken

* Alle geregistreerde leden nemen automatisch deel aan een maandelijkse trekking waarin geldprijzen te winnen zijn ter waarde van zo'n $250, en dit enkel en alleen omdat ze lid zijn.

* Indien u een screener (een korte vragenlijst) invult wordt u ingeschreven in een trekking waarmee geldprijzen te winnen zijn.*

* Neemt u deel aan een enquête (een langere vragenlijst), dan ontvangt u steeds één of andere beloning (een gratis testproduct, geld, een cheque of een geschenk).

* Deze beloningen variëren meestal in waarde van $10 tot $50, per enquête, naargelang de lengte van de vragenlijst en de benodigde tijd voor het invullen. Voor een extralange enquête kan de premie zelfs $50 of meer bedragen. Deelnemers aan on line vakgroepen ontvangen meestal meer dan $50.

American Consumer Opinion®

No comments:

Blog Archive